Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,43 Ft
Euró
388,56 Ft
Font
453,33 Ft
Bitcoin
63,421 $

A Konyhafőnök: az egyik legszebb versenyző hisztizni kezdett, majd jött Rácz Jenő

Rácz Jenőnek kellett útba igazítania a hisztis versenyzőt, aki egyáltalán nem volt topon, és rendkívül tanácstalanul állt a konyhapult mögött.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fogalmazzunk úgy, hogy Melanie nem volt a helyzet magaslatán, és akkor finoman fogalmaztunk. Úgy állt ott a konyhában, mint akinek ötlete nincs arról, mit csináljon, és ez tudjuk, mibe kerülhet adott esetben.

Ő maga vallotta be, hogy fogalma sincs, mit csináljon és elveszett. „Akár fel is adhatnám.” – mondta a fiatal lány, aki kissé hisztis hangulatban volt, miközben a többiek igyekeztek mindent megtenni a továbbjutás érdekébe. Soron kívül Kim Dzsongun iránti hűségesküre kötelezték az észak-koreai lakosságot

Rácz Jenőék is kiszúrták Melanie viselkedését, és sok nem kellett ahhoz, hogy megállapítsák, dacos hisztiről van szó. Fördős Zé ajánlotta Jenőnek, hogy menjen oda segíteni a lánynak, aki több mint tanácstalan volt.

Rengeteg pénzzel a kezében vette videóra magát Kulcsár Edina szerelme

Akkor a salátán kívül semmilyen koncepciója nem volt, inkább hisztizett, minthogy haladjon. Jenőék igyekeztek segíteni, remek tippeket adtak neki, de nem úgy tűnt, hogy mindez sokat érne.

Lapozó: 1 2

Dobrev Klára Magyar Péter pártjának budapesti indulásáról: én ezért nagyon mérges vagyok

Elmondása szerint a Tisza Párt sikeres ellenzéki polgármesterekre indul rá, és veszélyezteti, hogy a Fidesztől polgármesteri pozíciókat nyerjenek el.