Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Oroszország szerint ukrán támadás ért egy orosz falut, egy ember meghalt

A kormányzó szerint ez volt az eddigi legsúlyosabb bombázási epizód.

...svg content...Fotó: boudreaux / Twenty20
Európa

Czinder Tímea

Szerkesztő

Orosz jelentések szerint szerdán Ukrajna felől támadás érte az oroszországi Belgorod megyében található Szolohi települést, ami mintegy 11 kilométerre fekszik Harkov régió határától. Az első hírek szerint az incidens során egy lakóépület részben megsemmisült.

Ahogyan a TASS is beszámolt, Vjacseszlav Gladkov kormányzó Telegram csatornáján osztott meg bővebb információt az esetről. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Megerősített információk szerint egy ember elhunyt – a mentőautóban veszítette életét -, hárman pedig megsebesültek. Ők minden szükséges segítséget megkapnak”

– írta Gladkov.

Hozzátette, ez volt az eddigi legsúlyosabb bombázási epizód.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.