Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Interjú: Kulcsár Edina Varga Márkkal szeretné leélni az életét

Kulcsár Edina rettentő boldog Varga Márk oldalán, akivel akár az egész életét leélné, annyira jól működnek közöttük a dolgok.

...svg content...Fotó: Instagram/G.w.M
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Edina az interjúja elején megjegyezte, még mindig lángol közte és Márk között a szerelem, majd gyorsan hozzátette, „lángolni is fog.” Őrül annak, hogy ismét minden kezd lecsendesedni körülöttük, igyekeznek a magánéletükre koncentrálni, illetve építgetik a közös jövőjüket, ami nem egyszerű mozaikcsaládként.

Nem tartja túlzásnak, hogy együtt szeretnék leélni az életüket, és ennek érdekében például összebútoroztak, amiről már korábban is lehetett hallani. Egyelőre nem született meg Edina új dala, amit nyilván az elsőhöz hasonlóan Márk fog kezelni, de a rappernek jelenleg rengeteg munkája van. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Edina pedig nem az a karakter, aki bármit is erőltetne, és azt mondja, mindennek megvan a maga ideje. A második dal körül egy ideje zajlanak a munkálatok, félig kész állapotban van. „Nagyon jó lesz” – mondta Edina az RTL Klub reggeli műsorában. Ennél fontosabb az, hogy a lakást csinosítgassák, és a gyerekek a lehető legjobban érezzék ott magukat.

Így utazik Kulcsár Edina szerelme az új luxusautójában, odavan a szépségkirálynőért (videó, fotó)

Felújításról nincs szó, egy albérletről van szó, ami nem lehet kicsi, mert négy gyerek van ott a felnőttek mellett. Bútorokat és mindent mást is be kellett szerezniük, ami nem könnyű, de Edináék rajta vannak az ügyön, és soha nem egyszerű ennyi gyerekkel egyszerre, ugyanakkor jó a hangulat. „Nagyon jól érzik magukat.”

Lapozó: 1 2

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.