Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,28 Ft
Euró
394,62 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
65,036 $

Így a legszebb Hosszú Katinkát látni

Nyilván egy olimpiai arany is nagyon értékes, de az ember igazán akkor boldog, ha odabent is a legboldogabb a párja miatt.

...svg content...Fotó: Instagram/Hosszú Katinka
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hosszú Katinka nagyon sok mindent megélt már a sportban és a magánéletében, volt lent, és nagyon fent is. Ez kikerülhetetlen, az életünk ideje alatt megannyi olyan pillanat van, ami nagy hatással képes ránk lenni.

Katinka szerencsés, mert megtalálta azt a sportot, amiben abszolúte ki tud teljesedni, de soha nem szabad elmenni amellett, hogy rengeteget is tett azért. Nemcsak a puszta tehetsége miatt lett klasszis úszó, még akkor is, ha rendkívül tehetséges abban, amit csinál. Soron kívül Magyar Péter elárulta, miért nem hord golyóálló mellényt

Sokan megfeledkeznek arról, hogy őrülten sok munka van a mögött, hogy valaki olimpiai bajnok lesz, vagy egyáltalán ott lehet a játékokon. Katinka mindent megnyert, amit csak lehetett, ráadásul nem egy alkalommal, és ez még több munkát jelent.

Nagy a szerelem: Meggyes Dávid arcnyalós fotója Stana Alexandrával

Amikor az ember elgondolkozik az életén, akkor ezek a dolgok jobb esetben is csak a második helyre kerülhetnek, mert akkor a legboldogabb, ha szerelmes, szeretik őt, és úgy érzi helyén vannak a dolgok.

Lapozó: 1 2

Semmi nem ment be Ronaldónak, de így is nyert Portugália Csehország ellen

A portugál válogatott a vártnál messze nagyobb kihívásokkal találta szembe magát Csehország ellen az első mérkőzésén az Európa-bajnokságon.