Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Andi a fürdőkádból jelentkezik: sonka, szalámi, lekvár (videó)

Tóth Andi aztán tud élni, ráadásul semmi nem látszik meg a formáján, hiába az esti étkezés sonkával, szalámival és egy kis lekvárral.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi szép csendben újabb mérföldkőhöz érkezett a közösségi médiás karrierjében, még akkor is, ha valószínűleg nem fog emiatt pezsgőt bontani. Kevesen vannak idehaza, akiknek több mint 300 ezres az Instagram oldaluk, ami már igen szépen képes termelni.

Nyilván ez függ attól is, hogy mit szeretne az adott sztár, milyen felkérésekre mond igent, illetve az adott márka elgondolkozik-e azon, hogy közösen dolgozzanak. Andi az utóbbi időben nagyon sokat lépett előre a karrierjében, és ha kijön a következő albuma, várhatóan az is nagy durranás lesz. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Nemrég átlépte a 330 ezret az Instagram oldalán, tehát már több mint 330 ezer követője van, ami nem semmi. Ha ilyen tempóban halad előre, nem lehetetlen, hogy az év végén igen közel lesz a 400 ezerhez.

Hoppá: újabb fotó Horváth Gréta új szerelméről, nagy a szerelem

Ezen sokat dobhatnak a koncertjei, és ott vannak a fesztiválok. Minden adott ahhoz, hogy igazán jól érezze magát, és közben annyi pénzt keressen ezzel, mint azelőtt még soha. Tekintve a tehetségét, és azt, hogy mennyi munkát ölt bele ebbe az egészbe, nagyon is megérdemli a sikert és a vagyont.

Lapozó: 1 2

Biztonsági őrök vertek össze vendégeket egy budapesti szórakozóhely előtt

Újabb visszaélés történt a biztonsági őrök körében, akikre most végrehajtandó börtön- illetve fegyházbüntetést kértek.