Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Befutott az Avatar: A víz útja előzetese, ezt látnod kell!

Végre megérkezett a várva várt trailer, melyről a külföldi kritikusok már ódákat zengtek a napokban.

...svg content...Fotó: YouTube/IGN
Style

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az Avatar: A víz útja Magyarországon december 15-én debütál a mozikban, s egy olyan filmről beszélünk, melynek első része 13 évvel ezelőtt jelent meg, azóta pedig a rendező, James Cameron tényleg mindent megtett annak érdekében, hogy ismételten egy olyan élményben lehessen részünk, melyet korábban nem tapasztalhattunk.

A 2009-ben megjelent első Avatar-film páratlan volt a maga nemében, hiszen mesés képi világot tárt elénk a 3D-technológiával, és nem mellékesen minden idők legnagyobb bevételét elérő filmje lett. Mivel az Egyesült Államokban a Doctor Strange 2. előtt vetítik a mozikban az új Avatar előzetesét, páran voltak olyan szerencsések, hogy a hivatalos premier előtt láthassák azt, de most végre mindenki számára elérhető. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Az előzetes valóban szemet gyönyörködtető látványt nyújt, megannyi lélegzetelállító felvétellel Pandoráról, különösen a vízről, és nem mellékesen a zene is páratlan. James Cameron az előzetest elnézve kiváló munkát végzett, és a látottak alapján valószínűleg a filmben sem fogunk csalódni:

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.