Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Stollár Fanny hosszú, szép és lebarnult lábai Cannes-ból

Úgy tűnik, hogy a magyar teniszezőnő sem unatkozik a nyári időszakban, és nagyon lebarnult a napon, aminek nemcsak ő, hanem a népes követőtábora is örülhet.

Style

A T-800-as

Szerkesztő
TÉMÁK

Úgy tűnik, hogy a magyar teniszezőnő sem unatkozik a nyári időszakban, és nagyon lebarnult a napon, aminek nemcsak ő, hanem a népes követőtábora is örülhet.

A 21 éves bajnok a maga 172 centiméteres magasságával nem mondható alacsonynak, de túl magasnak sem. Ez egy ideálisabb magasság lehet, nemcsak a sportban, hanem akár divatfotózásokon is, amik szintén jól állnának Fannynak. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A teniszezőnő nemrég egy nagyon különleges helyszín felé vette az irányt. Cannes sokak nagy álma, ami valóban egy magával ragadó város Franciaországban. A Francia Riviéra egyik legfelkapottabb helye, mely világhíres üdülőhelynek számít.

https://liner.hu/lehetetlen-belekotni-gelencser-timea-vonalaiba-edzoruhaban-is-top/

Utazni mindig jó, újdonságokat megismerni, és közben élvezni az életet a helyi ételek/italok kipróbálásával. Fanny is hasonlóan tehet, aki nagyon csinosan öltözött fel Cannes-ban , ellátogatván a szintén híres La Guérite-be.

A francia étterem különlegessége, hogy közvetlen a víz mellett található, ahol egy kisebb kikötő is helyet kapott. Sok a pozitív vélemény róla, így aki arra jár, érdemes lehet kipróbálnia a vegetáriánusbarát ételeket is felvonultató mediterrán vendéglátóhelyet.

Reméljük, Fanny is jól érezte magát, aki egy csinos, szép kék ruhában érkezett meg. A kiegészítőkre is figyelt, látván a jobb kezén lévő kék karkötőt. A smink és a frizura is rendben volt, de ezt már megszokhattuk tőle.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.