Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Andi Amy Winehouse-t utánozta, nem is akárhogyan (videó)

A híres énekesnő egy világhírű sztárt utánzott, aki tragikus hirtelenséggel hunyt el, és már régóta nem lehet közöttünk.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan figyelmeztették anno a sztárt, hogy óvatosabbnak kellene lennie, és sajnos a legrosszabb forgatókönyv következett be. 2011. július 23-án mindössze 27 évesen elhunyt, nem sokkal a 28. születésnapja előtt.

Szeptember közepén ünnepelhette volna a 28. születésnapját, amit már nem élhetett meg. Sokak szerint minden idők egyik legkülönlegesebb tehetsége volt, és olyan adottságokkal rendelkezett, amikkel csak nagyon kevesen. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Amy Winehouse súlyos problémákkal küzdött odabent, miközben elmerült a kábítószerek és az alkohol világában, ami megpecsételte a sorsát. Hosszú sikeres évek várhattak volna rá, de mindössze közel 28 év jutott neki a Földön.

Ázsia Expressz: Ilyen szexi testtel érkezett meg Gelencsér Timi

Azóta még nagyobb legendává, sok millióan gyászolják, és tragédia a tragédiában, hogy le akart szokni a káros szenvedélyeiről, de a végzetes délutánon olyan mennyiségű alkoholt vitt be a szervezetébe, hogy az leállt, és onnan nem volt visszaút.

Lapozó: 1 2

Biztonsági őrök vertek össze vendégeket egy budapesti szórakozóhely előtt

Újabb visszaélés történt a biztonsági őrök körében, akikre most végrehajtandó börtön- illetve fegyházbüntetést kértek.