Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,48 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,583 $

A félelem városa: New York a maffia ellen – ezt látnod kell!

A Netflix újra nagyon magasra teszi a lécet és egy rendkívül izgalmasnak ígérkező bűnügyi dokumentumfilmet tesz elérhetővé a nézői számára, akik ezzel egy olyan világba kapnak betekintést, ami hosszú évtizedek óta létezik.

Kult

A T-800-as

Szerkesztő
TÉMÁK

A Netflix újra nagyon magasra teszi a lécet és egy rendkívül izgalmasnak ígérkező bűnügyi dokumentumfilmet tesz elérhetővé a nézői számára, akik ezzel egy olyan világba kapnak betekintést, ami hosszú évtizedek óta létezik.

A maffiának mindig is saját szabályai voltak, bár ez országonként, kultúránként és bűnszervezetenként eltért. A legtöbb embernek valószínűleg az olasz maffia jut eszébe, és a Keresztapa, ami a mai napig az egyik legnagyobb alkotás, mely valaha született. Soron kívül Verőfényes napsütésre számíthatunk a hétvégén, helyenként záporok is várhatók

Számos hasonló filmet vittek már vászonra az évtizedek alatt, ami mindig érdekli az embereket, mivel a szereplők törvényen kívülieket játszanak, akik gyakorlatilag bármit megtehetnek. A legtöbb esetben azonban semmi sem marad következmény nélkül…

A „családokon” belül is számos is következményről hallhattunk. Megannyi könyv és dokumentumfilm enged betekintést a kulisszák mögé, de még mindig rengeteg olyan részlet van, amikről nem tudhatunk. Bizonyos részletekről talán jobb is, ha semmit sem tudunk, és azokat örök titok övezi.

A Netflix kapcsán már megszokhattuk a minőséget, és azt, hogy a dokumentumfilmjei végtelenül részletesek, és olyan dolgokra világítanak rá, amik nem egyszer hatalmas jelentőséggel bírnak. Ezúttal a maffia került középpontba, méghozzá az emlékezetes 70-es és 80-as évekből, amikor még minden más volt, többek között a maffiatörvények is.

„A félelem városa: New York a maffia ellen” egy egészen lebilincselő dokumentum, amiben Giuliani, valamint FBI-ügynökök és volt gengszterek számolnak be kendőzetlenül az eseményekről, a távoli múltról.

A minisorozat premierje július 22., addig is, nézzétek meg a hivatalos trailert!

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.

Lezuhant egy autós egy felüljáróról Miskolcnál

Súlyos baleset történt Miskolcnál, ahol egy autós egy felüljáróról zuhant le ismeretlen körülmények között.