Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,291 $

Orbán Viktor üzent a hokisoknak a nagy meccs előtt

Magyarország miniszterelnöke is figyelemmel kíséri a magyar csapat sorsát, és nem kérdés, hogy nekik is nagyon szurkol.

...svg content...Fotó: Kóger Dániel (b) és Matthew Dalton koreai kapus a Magyarország - Koreai Köztársaság jégkorong vb-felkészülési mérkőzés után a Vasas Jégcentrumban 2022. április 28-án. Magyarország-Koreai Köztársaság 2-4. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor a gazdaság és a politika mellett többek között a sportot is kedveli, nemcsak a futballt. Számos más sport van a labdarúgás mellett, amit szintén követ, ha ideje engedi, így a nemzeti csapatok, válogatottak biztosan nem maradnak ki nála.

Az sem lehetett kérdés, hogy a hokicsapatunkért is minden erejével szorítani fog, akik komoly lépés előtt állnak. Nagyon sokan izgulnak értük, rengetegen vagyunk, akik teljes vállszelességél támogatjuk őket, ahogy Orbán is. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Ha ma este a magyar csapat pontot szerez Szlovénia ellen, akkor feljut az elitbe, amire eddig csak kétszer volt példa. Először 2008-ban Szapporóban, míg legutóbb 2015-ben Krakkóban, szóval igen nagy a tét.

Ha nem sikerül a pontszerzés, a biztos feljutáshoz vasárnap kell ezt megtenni Romániával szemben, akik két meccs után nulla ponttal sereghajtók. „Egy ország veletek! Hajrá, magyarok!” – írta a posztjában Orbán.