Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,06 Ft
Euró
387,89 Ft
Font
450,81 Ft
Bitcoin
61,632 $

Viharos széllel és záporokkal köszönt be a szombat

Habár akár 26 fok is lehet szombaton, érdemes készülni zivatarokra és hevesebb szélmozgásra is szombaton.

Fotó: Twenty20
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Dunántúl nyugati részén lehet vastagabb a felhőzet, máshol a fátyolfelhők mellett gomolyfelhők is képződnek. Éjszaka átmenetileg beborul az ég, majd szombaton újra fátyol- és gomolyfelhőkre számíthatunk szűrt napsütéssel, az északnyugati megyékben borult maradhat az idő.

Késő délutántól, estefelé az északi megyék mellett a nyugati megyékben fordulhat elő zápor, zivatar, melyek hajnalra lecsengenek. Szombaton a délkeleti megyék kivételével szórványosan fordulhat elő zápor, zivatar. Soron kívül Elbocsáthatják a taxist, aki összebalhézott egy szabálytalanul közlekedő biciklissel

Szombaton a déli megyékben a délkeleti, az északi országrészben az északias légmozgást kísérhetik élénk lökések. Zivatarok környezetében átmeneti szélerősödés is lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 7 és 13 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 20 és 26 fok között valószínű, de a tartósan borult északnyugati részeken ennél pár fokkal hidegebb is lehet.

(MTI)

Az antidepresszánsok újabb negatív hatására derült fény, hőségben okozhatnak gondot

Egyes készítmények kimondottan kellemetlen tüneteket okozhatnak a melegebb hónapokban.

Nagyon jó minőségű eperre és remek szezonra számíthatunk idén

A szakember szerint jó termés várható idén szamócából itthon, ezen a héten pedig a szedd magad akciók is megkezdődnek az országban.