Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,92 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,06 Ft
Bitcoin
62,961 $

Tolvai Reni behajolt, majd felbukkantak a dús keblei

Egy igazán dús „kebelbarát” fotóval köszönt be Tolvai Reni, aki az egyik legvonzóbb énekesnőnek mondhatja magát Európában.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem túlzás azt mondani, hogy Tolvai Reni valóban az egyik legvonzóbb énekesnő és sztár Európában, nemcsak Magyarországon. Sokat is tett ennek érdekében, rengeteg kemény edzés van mögötte, és még lesz is.

Úgy döntött, hogy egy egészen más formát hoz össze magának, és nemcsak hogy elérte azt, amit szeretett volna, hanem azóta folyamatosan fejlődik. A többségnek nagy kihívást jelent a szinten tartás, és később újra megbíznak, de Reninél erről szó sincs. Soron kívül Napos, csapadékmentes kedd vár ránk

Szívdöglesztő fotókkal és videókkal áll elő, a pasik azt sem tudják, hogy merre vannak arccal, és ebben sem lehet sok túlzás. Szóval igen, Reni szexibb, mint korábban bármikor volt, és valahogy mindig képes növelni a tétet.

Tóth Andi kiakadt a Berki Krisztián halálát sértő kommenteken, szerinte undorító az emberiség

Jól tudja, hogy mellben is mennyire erős, a dús keblei szinte mindig nagy hangsúlyt kapnak, ez az egyik legnagyobb erőssége a külsejét illetően. Emellett a fenékformája is klasszis, és mindamellett egy szép nőről beszélünk, aki imád sminkelni.

Lapozó: 1 2