Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,451 $

Érzelmes videót tett közzé Mourinho, így ünnepeltek az AS Roma szurkolói

Bejutott a Konferencia Liga döntőjébe az AS Roma, a csapat szurkolói pedig egy kevés pirotechnika használatával ünnepelték a sikert. 

Fotó: EPA/ANDREW YATES
Style

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Az AS Roma a Leicester Cityt fogadta az elődöntőben, miután 1-1-es eredményt sikerült elérniük az első találkozón. José Mourinho csapatát a végső győzelemre is esélyesnek tartották, most pedig egy újabb lépést tettek a siker felé. 

A római Olimpicóban a hazaiak a 11. percben az angol válogatott Tammy Abraham révén kerültek előnybe, amelyet végül meg is tudtak őrizni, ezáltal ők játszhatnak a Feyenoorddal a döntőben.  Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

José Mourinho nagyon érzelmesre vette a figurát a lefújás után, könnyek között ünnepelt a szurkolókkal, akik azóta nem győzik kifejezni hálájukat, és a világ legjobb edzőjének tartják a mestert. 

Mourinho mindeddig három csapatot vezetett nemzetközi kupa döntőjébe, 2003-ban a Portóval UEFA Kupa-döntőt játszott, 2004-ben BL-döntőt, az Interrel BL-döntőt 2010-ben, míg a Manchester Uniteddel Európa Liga-döntőt, a közös pedig ezekben még az, hogy mindet meg is nyerte. 

Az AS Romával most újabb feladat áll előtte, azonban az biztos, hogy a szurkolók mellette állnak, ez abból a videóból is kiderül, amit saját maga töltött fel az Instagram oldalára az olasz fanatikusokról. 

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.