Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Nem fognak örülni a hazai villanyautósok: jelentős drágulás jön a töltőoszlopokon

Áremelést jelentett be az MVM Csoport tagjaként működő MVM Mobiliti Kft.

Fotó: Twenty20
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

A cég közleménye szerint május 10-től módosul a regisztrált ügyfelek díjszabása, méghozzá mind az 1500 töltési ponton. Az AC töltőkön eddig 100 forintot kellett fizetni 1 kWh-ért, a DC-nél ez az összeg 120 ft volt.

Az új árszabás szerint utóbbiak 135 és 155 forintra emelkednek, továbbá a 40 kW-nál magasabb teljesítményű MVM Mobiliti töltőállomásokon tavaly nyáron bevezetett kedvezményes (80 ft/perc) töltési lehetőség is megszűnik. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A villámtöltőknél ezentúl 110 forintot kell majd fizetni egyetlen perc töltésért, az úgynevezett „ultratöltőknél” pedig 120 forintot. A jelenlegi és a május 10-től érvényes árak ide kattintva érhetők el.

A közleményben arról is említést tettek, hogy a közeljövőben az előfizetési díjcsomagokon is változtatnak, az átalakítások részleteiről, illetve azok életbe lépésének időpontjáról azonban később tájékoztatnak.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.