Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Ibra örök: a svédek legendája nem vonul vissza

Egy évet még biztosan ráhúz a 40 éves klasszis.

...svg content...MTI/EPA/MATTEO BAZZI
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Ám az még nem derült ki, hogy melyik csapatnál. Az elsődleges terv természetesen a Milan, a tárgyalások már korábban el is kezdődtek a felek között, ám az sem kizárt, hogy máshol folytatja.

Ibrahimovic korábban már pedzegette, hogy utolsó szezonjára visszatér nevelőegyesületéhez, a Malmö és a drukkerek is tárt karokkal várnák, ám ha marad a Milannal, az akár jelentheti azt is, hogy nem a következő szezon lesz számára az utolsó. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Bárhogy is alakulnak a dolgok, az már biztos, hogy most még nem akasztja szögre a stoplist, és erről ő maga számolt be: „közel vagyok a visszavonuláshoz, de még nem tartok ott! Ha ezen gondolkodnék, nem tudnék segíteni a csapattársaimnak” – mondta.

Ibra addig szeretne játszani profi szinten, amíg fizikailag is fittnek érzi magát, korábban pedig arról is beszélt, hogy semmiképp nem szeretné megbánni a visszavonulását – írta meg a Fichajes.

A svéd klasszis a hírek szerint egy és kétmillió euró közötti fizetést kér a Milantól, ami reális összeg, tekintve, hogy még mindig kiemelkedő teljesítményt nyújt és igazi vezéregyéniség a pályán, valamint az öltözőben is.

Arról nem is beszélve, hogy csak ebben a szezonban 8 góllal járult hozzá a Milan szárnyalásához, ami könnyen lehet, hogy 11 év után végre újra bajnoki címet eredményezhet.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.