Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Dembélé már maradna, de újabb csapat csábítja

A PSG után az Arsenal is bejelentkezett érte.

...svg content...MTI/EPA/Enric Fontcuberta
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A franciák még mindig csak 24 esztendős világbajnoka küzdelmes éveken van túl és pályafutásában jelenleg csupán egyetlen biztos pont van: június 30-ával letelik a Barcelonával kötött ötéves szerződése.

Dembélé egyetlen év alatt mélységeket és magasságokat is megjárt csapatával, az elmúlt hónapokban azonban stabilabbá vált a teljesítménye, és Xavival is megtalálta a közös hangot. A javulásban sokat segített az is, hogy Aubameyang személyében egy régi csapattárssal és baráttal hozta össze az élet Barcelonában. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Most azonban válaszút elé érkezett, és bár többször is nyilatkozta, hogy szívesen maradna Barcelonában, könnyen lehet, hogy a még mindig törékeny anyagi helyzetben lévő klub kénytelen lesz tőle megválni.

Így aztán hiába szeretné Xavi továbbra is a csapatában tudni Dembélét, egy kellően jó ajánlatot valószínűleg nem utasít, nem utasíthat vissza a Barcelona – számolt be a fejleményekről a Fichajes.

Az elmúlt hetekben felmerült a kérők között a PSG is, a franciák a hírek szerint 17 millió eurós szezononkénti fizetést ajánlottak Dembélének, és három hetet adtak a döntésre. A párizsiak mellett azonban az Arsenal is megengedheti magának, hogy jóval magasabb ajánlatot tegyen a mostani 7,2 millió eurós bérénél.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.