Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Csobot Adél bejelentette, nem folytatja tovább az X-Faktorban, igazi meglepetés-sztár a helyén

Mindössze egy szezont szerepelt az X-Faktorban, ő már biztosan nem tagja a továbbiakban a zsűrinek a többi sztár mellett.

...svg content...Fotó: Instagram/Csobot Adél
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Korábban Dallos Bogi foglalta el ezt a helyet, aki számára több mint különleges az X-Faktor, mert ezen időszak alatt ismerte meg Puskás Petit, a férjét. Tökéletes párt alkotnak, felvették egymás nevét, és nagyon boldogok, rengeteg mindent csinálnak közösen, családot egyelőre nem alapítottak.

Sokan nem örültek annak, hogy Bogi úgy döntött, nem folytatja tovább az X-Faktorban, mert a karrierjére akart koncentrálni. Legutóbb pedig már a TV2-nél tűnt fel a Sztárban Sztár legújabb évadában, amit szintén élvezett. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Adél megannyi kritikát kapott a közösségi médián keresztül, sokan már akkor támadni kezdték, amikor még egy adást sem láttak tőle az X-Faktor zsűrijeként. A show folytatódik tovább az új évaddal, de már nélküle, amit az Instagram oldalán erősített meg, jelentett be.

A Konyhafőnök: Rácz Jenő közölte Kárpáti Rebeka volt pasijával a helyzetet (videó)

„Az RTL-el régóta dolgozom együtt és a csatorna számos műsorában vehettem már részt. Az X-Faktor egy szép állomás volt a karrieremben, de most új utakat, lehetőségeket keresek, ezért közösen hoztuk meg azt X-Faktor stábjával azt a döntést, hogy idén már nem ülök a mentorpultban.”

Lapozó: 1 2