Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,88 Ft
Euró
390,42 Ft
Font
456,49 Ft
Bitcoin
61,785 $

Metzker Viki combfixben, nagyon forró

Egy újabb nagyon forró fotó Metzker Vikiről, aki megállás nélkül csinálja a nagyobbnál nagyobb bulikat, vele mindig garantált a show.

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Igenis fontos, hogy ki tudjunk kapcsolódni, számos okunk van arra, hogy időről időre kieresszük a fáradt gőzt. Nagyon sok minden játszik szerepet abban, hogyan vágunk neki egy hétnek, és a hétvégi bulik is fontosak.

Nyilván ez kortól is függ, mert egy idő után már mások lesznek a prioritások, kevesebbet járunk el, ez az egész átalakul. Ha azonban bulizni támad kedvünk, akkor ne habozzunk, induljunk meg, mert erre is szükség van. Soron kívül Olajat talált a Mol Tura közelében

Metzker Viki partijain általában mindig nagyon trendi a hangulat, megállás nélkül pörögnek a jobbnál jobb zenék. Erre biztosan nem lehet panaszuk a bulizóknak, ahogyan másra sem, mert a híres DJ 110%-ot ad.

A Konyhafőnök: rendkívül szexi csajok a válogatón (fotók)

Mindig más szettekben jelenik meg, sokszor dekoltázserős partiszettben hívja fel magára a figyelmet, okosan válogatja össze ezeket a kiegészítőket. Abszolúte hozza a trendeket, és igen aktív a közösségi médiában.

Lapozó: 1 2

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.