Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,84 Ft
Euró
388,82 Ft
Font
452,43 Ft
Bitcoin
63,790 $

Karácsony Gergely a Star Wars világából üzent

Időről időre a nevesebb politikusok is bulvárosabbra veszik a figurát, hasonlóan tett Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere.

Fotó: Karácsony Gergely főpolgármester kerékpárral érkezik a Práter utca és Szigony utca kereszteződésénél lévő Mol Bubi gyűjtőállomáson tartott sajtótájékoztatóra 2022. május 2-án. Újabb 900 kerékpárral és 75 gyűjtőállomással bővítik a Mol Bubi rendszert. Az első 350 kerékpár a idei év második félévében érkezik majd meg. MTI/Balogh Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kívülről egy nagyon száraz világnak tűnhet a politika, és ha nem vagyunk benne, vagy nem ássuk el magunkat annak rejtelmeiben, akkor valóban az lehet. Egészen fiatalon még minden másképpen hangzik, nemigazán érdekel bennünket a politika.

Később ez egyre inkább változik az emberben, egyre több kérdés fogalmazódik meg benne, majd az esetek egy bizonyos részében politikai pályát választanak a fiatalok. Azt azonban nem lehet mondani, hogy slágerszakma lenne, de fokozatosan nő azok száma, akik ezzel szeretnének foglalkozni. Soron kívül Rendkívüli sajtótájékoztatón tesz bejelentést Nagy Márton az üzemanyagárakról

Végül Karácsony Gergely is ezt a pályát választotta, aki lehetséges, hogy nemrég ért fel a csúcsra azzal, hogy Budapest főpolgármestere lett. Napi szinten kap rengeteg kritikát, mind a baloldaltól, mind pedig a közösségi médiától, sokszor a dugók miatt.

Nagyot megy az Hugo Boss, csak úgy kapkodják a divattermékeket

Rengetegen vannak, akik nem éppen kedves szavakat fogalmaznak meg róla, és remélik, lemond, amire nincs sok esély. Karácsony is ismeri a filmeket, és úgy tűnik, a Star Wars világában is otthonosabban mozog az átlagnál, vagy csak megtetszett neki ez az idézet.

Lapozó: 1 2

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.