Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,87 Ft
Euró
398,27 Ft
Font
471,71 Ft
Bitcoin
66,722 $

Eldőlt Thomas Müller jövője, a gyerekkori szobájából jelentette be

Thomas Müller elmondta, hogy egyéves szerződéshosszabbítást írt alá a Bayern Münchennel, 2024-ig biztosan marad a klubnál. 

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Az új szerződéssel a 32 éves játékos pályafutása 24. évére is meghosszabbodik kontraktusa a Bayernnel, miután 2000-ben, 10 éves korában csatlakozott először a klub ifjúsági keretéhez, miután hatalmas rajongója volt a bajor együttesnek. 

Természetesen, mivel Müllerről van szó, a nagy hír bejelentése nem mindennapi, azonban könnyed stílusban történt meg, mivel a veterán egy fotózáson pózolt egy olyan díszletben, amely a gyermekkori hálószobáját ábrázolta. Soron kívül Gyerekekkel teli busz ütközött össze egy kamionnal Romániában, sokan megsérültek

A díszlet egy régi fotó alapján készült, amelyen Müller gyerekként az ágyán ülve a piros-kék csíkos 1995-97-es replika mezét szorongatja, és kétségtelenül arról a napról álmodik, amikor egyszer tényleg a Bayern mezét húzza magára.

A szobát egy klubcímeres ágytakaró és egy régimódi játékkonzol díszítette, a falakon pedig rengeteg poszter volt a kilencvenes évek Bayern-sztárjairól és egy bajnoki ranglista. Müller még a szerződés egy példányát is aláírta a videóban. 

„Nagyszerű ötlet volt a régi szobámat háttérként kialakítani, hogy érzelmileg is közvetítsem a mai szerződéshosszabbítást a Bayernnél. Tényleg jól sikerült“ – mondta Müller.

Nem ez az első alkalom, hogy Müller pózol egy új szerződés leleplezése közben, hiszen az előző hosszabbítását is egyedi képek kísérik.

(ESPN)

Tragikus földcsuszamlás történt Ecuadorban, többen meghaltak

A heves esőzések földcsuszamlásokat idéztek elő Ecuadorban, aminek következtében többen életüket vesztették.