Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Így koncertezett Tóth Andi a komoly rosszullét után kedd este (videó)

Tóth Andi nem volt hajlandó lemondani a fellépését, sokan várták, és ő mindig tartja a szavát, bár most valóban nem volt formában.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi az előző héten koncertmaratont csinált, ami még őt is megviselte, pedig az egyik legfittebb énekesnő Magyarországon, és van benne tapasztalata. Az azonban jó érezhető, hogy több felkérése van, mint korábban bármikor, és addig kell ütni a vasat, amíg az meleg.

Ezzel minden bizonnyal Andi is tisztában van, a sok befektetett energia és idő megtérülni látszik, pestiesen szólva talán már „dől is a lé”. A tehetsége alapján nemzetközi sztár is lehetne, ami megint más szintet jelentene pénzben, finoman fogalmazva is. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Andi hét koncertet nyomott le az elmúlt hét utolsó felében, és lehetséges, hogy emiatt lett rosszul kedden. Mint arról elsők között beszámoltunk, a sztárénekes nem kicsit volt rosszul a debreceni útja előtt, többek között hányingere is volt.

Verstappen megmutatta, milyen sisakkal versenyez az F1-es Miami Nagydíjon

Ha tippelnünk kellett volna, biztosan azt mondtuk volna, hogy Andi nem engedi el a dolgot, mert kemény lány, és amikor színpadon van, csak annak él. Így is tett, nagyon komoly bulit csinált a Kazánház Egyetemi Klubban, ahol sokan várták.

Lapozó: 1 2

Biztonsági őrök vertek össze vendégeket egy budapesti szórakozóhely előtt

Újabb visszaélés történt a biztonsági őrök körében, akikre most végrehajtandó börtön- illetve fegyházbüntetést kértek.