Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
386,63 Ft
Font
451,40 Ft
Bitcoin
66,448 $

Elfogták a férfit, aki a keszthelyi majálison fenyegetőzött bombatámadással

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, de nem találtak robbanóanyagot. 

...svg content...Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrségi közlemény szerint a rendelkezésre álló adatok alapján 2022. május 1-én 21 óra körüli időben telefonált be a hívásfogadó központba egy férfi, hogy Keszthelyen, a Csík Ferenc sétányon megrendezett majálison bombát helyezett el, ami 60 perc múlva robbanni fog. 

A rendőrök azonnal a helyszínre siette, ahol kiürítették a sétányt és átvizsgálták a területet, robbanóanyagot viszont nem találtak. Soron kívül Szentkirályi Alexandra ismét Karácsonynak üzent: hová tűnt a 200 milliárd?

A rendőrök adatgyűjtést követően beazonosították és elfogták a fenyegetőző 48 éves helyi lakost, majd előállították a Keszthelyi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Vitézy fogja a fejét Karácsony még mindig csak épülő zebrája miatt az Astoriánál

Vitézy Dávid Szentkirályi Alexandrához hasonlóan csak fogja a fejét az Astoriánál történtek miatt, ami sok kérdést vet fel.

Verőcei halálos hajóbaleset: minimumra csökkent a túlélés esélye

A rendőrség tájékoztatója szerint már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán, miután nincs reális esélye annak, hogy ennyi idő u tán bárkit is élve találjanak meg az eltűntek közül.