Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Így érettségizik Schobert Lara

Rubint Réka talán még jobban is izgul az érettségi miatt, mint a lánya, aki ezekben a napokban tesz érettségi vizsgát.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sok szülő és család ég érettségi lázban, hétfőn magyarból, kedden már matematikából írtak érettségit a fiatalok. Réka a LifeTV reggeli műsorának vendége volt virtuális formában, és rögtön elárulta, szerinte sokkal inkább átéli ezeket az izgalmakat, mint a lánya.

Kiderült, hogy Lara angol nyelven érettségizik matematikából és történelemből, így ebből adódóan csütörtökön emelt angolt csinál csütörtökön. Reméli, hogy a lánya jó eredményt ér el, mert akkor alapból meglesz neki a felsőfokú nyelvvizsga, már ilyen fiatalon. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A magyar nagyon jól sikerült neki, aminek igazán amiatt örül Réka, mert ezzel Lara kapott némi önbizalmat, amire szüksége van. Teljesen feldobva tért haza, nagyon boldog volt, majd nekivágott a matematikai feladatoknak, ráadásul angolul.

Így énekelte Michael Jackson dalát David Beckham a fiával a születésnapján (videó)

Lara sportos családban nőtt fel, és sokan azt gondolnák, hogy így vezeti le a feszültséget, mondjuk elmegy futni, vagy edz egy hatalmasat. A fiatal lány azonban részben kilóg a sorból, hiszen számára a lovaglás jelenti a legtöbbet ezen a területen.

Lapozó: 1 2

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórháznál

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában találtak rá az újszülött kislányra.