Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,861 $

Kihagyták a lottónyereményből, beperelné a barátait

600 ezer fontot nyert a 16 fős társaság, egyvalaki azonban kimaradt.

Style

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A pizzafutárként dolgozó Philip Tsotsos bíróságra kívánja vinni az ügyet, mert szerinte neki is részesedés járna a nyereményből. A 40 ezer fontos követelésen kívül a perköltségeket is megfizettetné kollégáival.

David Robinson a 16 fős társaság ügyvédje azzal védekezett, hogy Tsotsos nem fizette be a részét a szelvény megvásárlásához, így a nyereményből sem adtak neki – számolt be róla a Mirror. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

A károsult elismerte, hogy nem minden alkalommal fizetett pontosan, de bevallása szerint társai korábban is meghitelezték neki és másoknak is alkalmanként a szelvények árát. Bevallása szerint korábban mindig megadta a tartozásait.

A társaság egyik tagja azt állította, hogy a nyerőszámok kihúzása előtt írt egy üzenetet Tsotsosnak, hogy egyenlítse ki a tartozását, amennyiben szeretne a csoportban maradni. A válaszban az szerepelt, hogy pénteken megadja a pénzt.

Tsotsos bevallása szerint úgy tekintett a társaságra, mint a családtagjaira, így hatalmas csalódás volt számára, hogy a nyereményről is csak a közösségi médiából értesült.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.