Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,80 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
455,50 Ft
Bitcoin
57,795 $

Berki Renáta a levegőben, Krisztián parádés utasítást adott neki

Az örökmozgó sztárpár túl sokat nem várt az újabb programmal, és Kecskemétre látogattak egy izgalmas forgatás keretében, amiről hamarosan a teljes anyagot is láthatjuk az egyik legnagyobb televíziós csatornán.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Az örökmozgó sztárpár túl sokat nem várt az újabb programmal, és Kecskemétre látogattak egy izgalmas forgatás keretében, amiről hamarosan a teljes anyagot is láthatjuk az egyik legnagyobb televíziós csatornán.

Berki Renáta és Berki Krisztián joggal érdemelhetné ki a „legaktívabb sztárpár” címet, mert gyakorlatilag mindig mozgásban vannak, így a közösségi médián belül folyamatosan aktívak tudnak lenni, színesebbnél színesebb tartalmakat osztván meg a követőkkel. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Olaszország után Balaton felé vették az irányt, ahol nagyon finomakat ettek, jók nevettek, hajóztak, még táncra is perdültek. Már akkor sejteni lehetett, hogy a következő megállás sem lehet túl messze a tervükben.

https://liner.hu/berki-renata-cuki-egyreszes-furdoruhaban-napozik-krisztiantol-meg-a-halak-is-edzestervet-kernek/

Mintha csak teleportálnának, olyan hamar ugranak át egyik helyszínről vagy programról a másikra, miközben jól érzik magukat. Igazuk van, minden lehetőséget ki kell használni a nyári időszakban, még akkor is, ha az kissé szeszélyes.

Ezúttal Kecskemét a helyszín, közelebbről a Ride Cable by Pentasi, ahol egy wakeboard pálya is található. „Mi már itt Kecskeméten a wakeboard pályán. Szerelmem megforgatja először a kamerát, utána majd az álló vizet. Vízi sportok, extrém sportok a téma a mai anyagnak, amit a TV2 részére készítünk, hogy legyen újra nézettség.” – írta humorosan Krisztián a hivatalos Instagram oldalán a közel 340 ezer követőjének.

Megtudhattuk, hogy Mazsi nemcsak a konyhában mozog otthonosan, hanem a vízen is, méghozzá extrémebb körülmények között. A rózsaszínű deszka már automatikusan 10 pontot ér, és a menőkhöz híven nem vízből, hanem egy laza ugrással nyitott.

Krisztián utasításai sem maradhattak el: „Fönt legyél a levegőben végig kicsikém, jó?! Ne legyél a vízen, az sablon.” – mondta a videójában Krisztián, aki továbbra is nagy showman. Várjuk, hogy mit is hoztak össze Berkiék a TV2 stábjával.

Az olasz maffiával is kapcsolatba kerülhetett a Lánchíd-botrány kulcsfigurája

A volt ügyvéd, Víg Mór egyik cégét kapcsolatba hozták az olasz maffia ’Ndragheta szervezetével.