Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,34 Ft
Euró
386,41 Ft
Font
451,19 Ft
Bitcoin
66,912 $

Tóth Gabi titkolózik

Hamarosan kiderül, hogy mi az a bizonyos különleges projekt, amiben Tóth Gabi is részt vesz, mindenesetre rendkívül izgatott miatta.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi egyre inkább ellenállóbbnak tűnik az őt ért kritikák, bántások kereszttűzében. Mintha sokkal jobban kezelné ezeket a helyzeteket, Osváth Zsolt kemény szavaira például már nem is reagált, ami jó döntésnek bizonyult.

Egyrészt ezzel nem ment bele egy felesleges üzengetésbe, másrészt a youtuber nem tud róla újabb videót készíteni ennek témájában. Gabi számára sokkal fontosabb a családja, és az, hogy boldog, kiegyensúlyozott legyen. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: minimumra csökkent a túlélés esélye

Fárasztó hétvégén van túl, de minden pillanat aranyat ért számára, illetve kiderült, hogy valami új dologban vesz részt. Egyelőre titok övezi, hogy pontosan miről van szó, de a titkolózás közepette Gabi azért elárult egy-két dolgot.

Különleges fotó Orbán Viktorról az érettségijének idejéről, a fiataloknak üzent

„Jó reggelt! Fárasztó hétvégénk volt, de minden pillanat aranyat ért! Rengeteg szeretetet kaptunk tőletek, akik ott voltatok az estjeinken! Köszönjük!” – adott hálát Gabi, aki nagyon sokat köszönhet a rajongóinak.

Lapozó: 1 2

Négy megyére adott ki másodfokú figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat, heves zivatarok várhatók

A heves zivatarokat villámlás, de akár jégeső is kísérheti.

Verőcei halálos hajóbaleset: minimumra csökkent a túlélés esélye

A rendőrség tájékoztatója szerint már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán, miután nincs reális esélye annak, hogy ennyi idő u tán bárkit is élve találjanak meg az eltűntek közül.