Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Így mutat a színpadon közel 64 évesen Madonna (fotók)

Madonnánál valószínűleg nincs energikusabb sztár 60 felett, nagyon odarakja magát, és ez évtizedek óta így van.

...svg content...Fotó: Instagram/Madonna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Madonna nagyon is megadja annak a módját, hogy sztár legyen, mindig is odafigyelt a részletekre, legyen szó a megjelenésről vagy a sminkelésről. Ez olyasvalami, amit elvárnak tőle az emberek, akárcsak az összes többi világsztártól.

Nyilván ennek vannak hátrányai, mert komoly nyomás alá helyezik az emberek a hírességeket, akik közül sokan alkoholhoz vagy bizonyos szerekhez nyúlnak. Ez nem az ő védelmükben szól, csak tudni kell, hogy közel sem olyan tökéletes az életük. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Madonnát is sokszor kritizálják a külseje miatt, aki noha hamarosan 64 esztendős lesz, enyhe túlzással legalább 20 évet biztosan letagadhatna. Nyilván ebben a smink is szerepet játszik, de valóban fiatalos tudott maradni.

Opitz Barbi fellépés közben, hatalmas tömeg volt rá kíváncsi (videó)

Olyannyira, hogy ugyanúgy ugrál és táncol a színpadon, mint régen, és furcsa is belegondolni, hogy pár éven belül közelebb lesz a 70-hez, mint a 60-hoz. Sőt, nekünk már az is furcsa volt, amikor betöltötte az 50. életévét, mert a mi emlékeinkben mindig is a 30-as Madonna volt.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.