Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,871 $

Kulcsár Edina pasija megadta a módját, nagyon komoly a verda, de a szettje sem lehet olcsó

G.w.M ezúttal inkább elegánsra vette a figurát, a sportosságot későbbre hagyta, be ezzel az autóval sportosnak sem olyan nehéz lenni a luxus mellett.

Fotó: Instagram/G.w.M
Style

Takács Petra

Szerkesztő

G.w.M a nagy karrierje előtt megélte a gazdaságot, majd a szegénységet is, így párhuzamot tud vonni a két világ között. Hatalmasak a különbségek, amikor szinte bármit megvehetünk magunknak, és aközött, amikor szinte semmit.

Szép lenne, ha a Földünkön meglenne az egyensúly, és nem lennének ekkora különbségek, de ez lehetetlen. Ugyanakkor azonban az már nem, hogy szegény emberből dúsgazdag ember váljon, és ez fordítva is igaz. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Varga Márk, Kulcsár Edina szerelme láthatóan imádja a luxust, drága ruhákban jár, az órája sem filléres darab, de a legnagyobb durranás az autója, amiből nem egy van neki, és nem is akármilyenek.

Az utóbbi időben az egyik legújabb Mercedesszel látni őt, a bulvármédia is írt a sok-sokmilliós luxusautóról, ami maga az álom. Márk megdolgozott érte, sorra gyártja a slágereket, így van miből ilyen életet élnie.

Lapozó: 1 2

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.