Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,77 Ft
Euró
396,25 Ft
Font
469,25 Ft
Bitcoin
61,365 $

Videók Tóth Andi szombat éjszakájáról és hajnaláról

A fiatal énekesnő szombaton sem unatkozott, rendesen megnyomta az estét és az éjszakát, sokan várták a bulihelyeken.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi megállás nélkül járja az országot, egyre többen vannak a fellépésein, ami azt jelzi, hogy igencsak sokan érdeklődnek iránta. Az őt ért támadásokon már inkább csak nevetnek, abszolúte hidegen hagyják.

Addig, amíg reagált ezekre a támadásokra, sokkal több volt belőlük, de jól látni, hogy miután elengedte a dolgot, messze kevesebb a negatív komment. Mivel nagyon elfoglalt, ideje sincs arra, hogy ezekkel az emberekkel foglalkozzon. Soron kívül Varga Barnabás már Magyarországon van

Andi eddig is csak ritkán törölt kommenteket, de most sokkal jobb helyzetben van, hogy a trollok többsége eltűnt. Ha az ember nem reagál, előbb-utóbb ez lesz, így Andi tökéletes taktikát választott.

Sarka Kata és Kulcsár Edina újra egy közös eseményen, nagyon csinosak (fotóval)

Olyannyira, hogy ezzel még több időt fordíthat a munkájára, ami továbbra is a zenélés, az éneklés, a dalszövegírás. Az új dalaival pedig fellépésekre siet, szombaton is nem egy helyszínre volt hivatalos emiatt.

Lapozó: 1 2

Vitézy Dávid reagált a döntésre, Karácsony Gergely megkapta a magáét

Vitézy Dávid is reagált a hivatalos döntésre, miszerint az a döntés született, hogy nem lesz új választás Budapesten, tehát Karácsony Gergely marad a főpolgármester.

Gyurcsány Ferenc bejelentette, nem mond le

Gyurcsány Ferenc nagy bejelentést tett azt követően, hogy a DK súlyos választási vereséget szenvedett, és sokak szerint itt az ideje annak, hogy lemondjon, és teljesen visszavonuljon a közélettől.

Schmidt Mária Magyar Péterről: törtető, gyenge idegzetű, arrogáns, teljesítménye nulla

A Terror Háza Múzeum vezetője szerint a neheze még csak most kezdődik, mert a politika, a pártépítés és vezetés kemény feladat, amelyre Magyar Péter képtelen.