Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Som-Balogh Edina hihetetlen lábformái betöltik a teret

A híres színésznő, aki mostanában a festészetével hívja fel magára a figyelmet, jobbnál jobb formában van, aminek láthatóak is a jelei.

...svg content...Fotó: Instagram/Som-Balogh Edina
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Som-Balogh Edina számára mindig is fontos volt a művészet, az alkotás, az alkotói szabadság, amit részben megélhetett a színészetben. Noha ott ez sokkal kötöttebb a szövegek és a szituációk miatt, mégis alkotott, megformált egy olyan karaktert, aki azelőtt nem létezett

A színészet is alkotás, csak más formában, mint például a festészet vagy a szobrászat. Az ember sokfajtaképpen képes alkotni, betölteni a teret és közben olyan energiákat sugározni magából, amik életre keltenek bizonyos dolgokat. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Edina is ezt teszi, és egyre jobban élvezi, már saját kiállítása is volt, ami egy újabb fontos mérföldkő az életében. Fontos, hogy az ember édesanyaként is ki tudjon teljesedni, nem szabad parlagon hagyni az álmainkat.

Egyenesen Rózsadombról: bombasztikusan kemény fenékformát villantott Török Livi

Az álmok megvalósítása boldoggá, kiegyensúlyozottabbá tesz bennünket, és amikor alkotunk, más dimenzióba kerülünk. Edina számára emiatt a festészet sokkal többről szól, olyankor a saját k s világában kalandozhat és alkothat.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.