Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Bajnok a Real Madrid, egy laza négyessel küldte haza az Espanyolt

Ellentmondást nem tűrő játékkal szerezték meg a 35. bajnoki címüket a madridiak.

...svg content...MTI/EPA/MARISCAL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Négy fordulóval a bajnokság vége előtt matematikailag is bebiztosította bajnoki elsőségét a Real Madrid, amely hazai pályán 4-0-s győzelmet aratott a középmezőny alsó régiójában küszködő Espanyol ellen.

A blancók már a mérkőzés első félidejében eldöntötték a három pont sorsát, Rodrygo duplájával kétgólos előnnyel vonulhattak az öltözőbe. A második játékrészben aztán tovább robogott a Real-henger, előbb Asensio, majd a hajrában a fantasztikus formában futballozó Benzema is betalált. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Real Madrid ezzel 35. bajnoki trófeáját gyűjtötte be, 81 ponttal pedig toronymagasan vezetik a La Ligát, mögöttük 64 ponttal jelenleg a Sevilla áll a dobogó második fokán, azonban a BL-indulást jelentő helyeken még komoly küzdelem várható a következő hetekben.

A bajnokság megnyerésével Ancelotti egy egészen elképesztő rekordot állított, ő az első tréner, aki az öt topligában, azaz az olasz, angol, német, francia, valamint most már a spanyol első osztályban is győzelemre vezette aktuális csapatát. A Milan, a Chelsea, a Bayern, és a PSG után most a Real Madrid is feliratkozott az olasz edzőlegenda neve mellé.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.