Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,657 $

Civilek mentésére indított buszoknak veszett nyoma Ukrajnában

Az egyik járművet tűz alá vették a Donbász régióban.

...svg content...Ungvár, 2022. március 11. Az orosz-ukrán háború elõl Donyeck és Luhanszk megyébõl elmenekült emberek egy ungvári gimnázium tornatermében kialakított menekültszálláson 2022. március 11-én. MTI/Nemes János
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő

Katonai források szerint két busz is eltűnt, melyeket korábban civilek evakuálására indítottak Popasnába – számolt be róla a Sky News.

Az eddigi információk szerint összesen három járművet küldtek a Luhanszk megyei kisvárosba, ahol a jelentések szerint jelenleg is heves harcok zajlanak. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Az önkéntesek által indított buszok közül az egyik tűz alá került, amikor a városközpontba ért, a másikról pedig, melyet egy helyi történelemtanár vezetett, egy napja nem hallottak.

A civilek evakuálását heves bombázások közepette kénytelenek megoldani Popasnában, a Donyeck és Luhanszk közötti városból Bakhmutba menekítik az embereket.

Az oroszok offenzívájának második szakasza Kelet-Ukrajnára koncentrál, a megszálló csapatok jelentős része ide összpontosul.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.