18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,406 $

Kislányokat fogdosó, és őket szexuálisan molesztáló pedofil szatírt kapcsoltak le

Vádat emeltek azzal a férfival szemben, aki több kiskorú lányhoz is szexuálisan akart közeledni.

Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A vádirat szerint a férfi ismeretségi körébe tartozó, jellemzően tizennégy év alatti lányok irányában fokozott szexuális vágyat érzett. Ezt úgy elégítette ki, hogy megpróbált testi érintkezésben megnyilvánuló kapcsolatot létesíteni a kiszemelt áldozatokkal – írta az ugyeszseg.hu.

Előfordult, hogy olyan termékek megvásárlásában segédkezett nekik, amelyeket életkoruknál fogva ők nem vehettek volna meg. Ekkor ellentételezésként meghatározott ideig tartó ölelést kért tőlük a férfi. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Ugyanakkor három esetben ennél messzebb is ment. 2020 augusztusában, Dunaharasztiban egy baráti összejövetelen egymás után három lányt is tolakodóan zaklatott.

Az első esetben először simogatni kezdte a kiválasztott lányt, majd kihasználta, hogy elaludt és fenekét fogdosta. Ekkor a sértett feleszmélt és elutasította a férfit. A következő alkalommal a férfi felajánlotta egy lánynak, hogy cigarettát vásárol neki, ha hagyja magát megfogdosni.

A lány ezt visszautasította, de a férfi ennek ellenére fenekét és mellét is megfogta, illetve ruházata alá nyúlt. A harmadik lány combját, illetve nemi szervét fogdosta. Ennek ellenére közöttük nem történt egyéb szexuális cselekmény.

A kiskorú sértett lányok tájékoztatták szüleiket, akik feljelentették az elkövetőt. Ellene a Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség három rendbeli szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.