Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,36 Ft
Euró
384,28 Ft
Font
451,78 Ft
Bitcoin
68,704 $

Farkas Zsófi ezzel a fenékformával pokolian magasra teszi a lécet

Az Exatlon Hungary történetének egyik legformásabb versenyzője monumentális erővel halad előre, és közben ezzel másokat is motivál.

...svg content...Fotó: Instagram/Farkas Zsófia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Farkas Zsófit már több alkalommal is bemutattuk, sokan ismerik őt, az Instagram oldalát például 16,3 ezer követik, ami nem kevés. Személyi edzőként, funkcionális edzőként, gerinctrénerként és táplálkozás tanácsadóként is igyekszik segíti.

Mindemellett hatalmas állatbarát, és ez rögtön egy olyan tulajdonság, amivel megnyert bennünket. Zsófi nagyon aktív, szinte mindig mozgásban van, de neki is vannak nehezebb napjai, amikor nem érzi magát csúcsformában. Soron kívül Mi történik az agyunkkal, amikor elkalandozunk? Itt a válasz

Kár lenne tagadni, ez bárkivel megtörténhet, még az olyan fitt sportolókkal is, mint Zsófi. Megannyi ilyen helyzettel találkozunk az életünk során, de ha nem adjuk fel, akkor még inkább értelmet nyer, amit csinálunk.

Hihetetlenül vadító teste van a Dancing with the Stars táncosnőjének

Zsófi a kijelölt útján halad előre, és ezen az úton megannyi akadályt győzött már le, nemigazán állították meg ebben. Ez az egyik legfontosabb tulajdonsága, amit átadhat azoknak, akik hozzá járnak, hiszen, ha motiváltak és kitartóak vagyunk, miénk lehet a világ.

Lapozó: 1 2