Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,72 Ft
Euró
387,79 Ft
Font
450,83 Ft
Bitcoin
63,058 $

Besenyei Bogi falmászás közben, extrém formás fenékkel (fotókkal)

Nagyon megkedveltük Besenyei Bogi karakterét, aki megérdemelte volna, hogy döntőzzön, de nem jött ki számára a lépés a finálé előtt.

Fotó: Insagram/Besenyei Boglárka
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Bogi személyében egy nagyon intelligens, okos és tudatos nőt ismerhettünk meg, aki nem hagyja magát befolyásolni, szabad, önálló véleménye van. Ennek néha megitta a levét, mint azt láthattuk is a két Exatlon-évad alatt.

A fiatal lány először az Exatlon Hungary második szezonjában tűnt fel, ahol nem kevés vitája volt Pap Dorcival, akinek karaktere igencsak megosztó volt. Dorci nagyon-nagyon sok kritikát kapott, durvábbnál durvábbakat is, és ebből legutóbb is kijutott neki, nem egyszer jogtalanul. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a kemecsei iskolában történt életveszélyt okozó bántalmazás ügyében

Ugyan kevesebb komment futott be a neve mellett, nem kímélték, és sokan nem örültek annak, hogy visszatér. Voltak, akik igyekeznek megvédeni őt, majd amikor kiderült, hogy Bogi is a mezőny tagja lesz az All Star-ban, Dorci ettől nem lehetett sokkal boldogabb.

Napi cuki: így vágja Tóth Gabi kislánya haját (videó)

Bogi végül legyőzte Dorcit, mondhatni hazaküldte, de végül ő sem jutott be a döntőbe. Ettől független megérdemelte volna, mert sokáig ő volt a legjobb, és nem Szente Gréti, aki megint a végén kapcsolt feljebb, és duplázott.

Lapozó: 1 2