Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,87 Ft
Euró
401,42 Ft
Font
479,15 Ft
Bitcoin
61,769 $

Konyhafőnök: dezodoros lángszóróval operált az egyik versenyző (videó)

Nem volt túlságosan meggyőző a versenyző a válogatón, de még nem tudjuk, hogy mi lett a sorsa, mindenesetre látványos, amit csinált.

...svg content...Fotó: Instagram/Konyhafőnök
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamarosan elkezdik vetíteni a Konyhafőnök új epizódjait, amit sokan várnak, hiszen az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsoráról van szó. Éves szinten kapunk új évadokat, ráadásul ott van a Konyhafőnök VIP is, ahol pedig sztárok feszülnek egymásnak a konyhában.

Legutóbb a hírességek mérkőztek meg a sok milliós fődíjért, ám most a civileken a sor. Egyelőre csak keveset tudhatunk az új évadról, ám az RTL Klub folyamatosan csepegteti a részleteket, már videós formában is. Soron kívül Szijjártó Péter bejelentette, további magyar állampolgárokat menekítenek ki Libanonból

Az új szezonok egyik legizgalmasabb része a válogatók, akárcsak az X-Faktorban, aminek új évada körül szintén javában zajlanak az előkészületek. Most azonban maradjunk a konyhánál, és a Konyhafőnök válogatójánál.

Megható fotó Hajdú Péter szerelméről és közös gyermekükről

A versenyzőknek egyetlen egy esélyük van arra, hogy meggyőzék a három profit, akik régóta dolgoznak együtt. Nagyon más karakterek, de éppen emiatt tudják ilyen extra módon kiegészíteni egymást, amitől jó a műsor.

Lapozó: 1 2