Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,33 Ft
Euró
389,39 Ft
Font
455,25 Ft
Bitcoin
58,390 $

Újabb klub jelentkezett be Robert Lewandowskiért

A lengyel csatár nyolc szezon után távozhat a Bayern Münchentől, több klub is szívesen látná a soraiban a 33 éves játékost. 

Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Robert Lewandowski négy szezont töltött a Borussia Dortmund mezében, és Sport1 pedig úgy tudja, hogy a porosz csapat tervei között szerepel, hogy visszavigyék a játékost, aki nagy rivális Bayern München színeiben szerepel. 

Bár Robert Lewandowskit sokan már akkor ismerték, amikor a Bayern Münchenhez került, a lengyel játékos már akkor is a világ egyik legjobb csatára volt, amikor a Borussia Dortmundban játszott.  Soron kívül Lázár szerint Karácsony és Vitézy vidéken nem tudnának boldogulni

Négy nagyszerű év alatt Jürgen Klopp alatt Robert Lewandowski 187 fellépésén 103 gólt szerzett és 42 asszisztot adott. A Bayern Münchenben jelentősen javult a gólérzékenysége, 371 mérkőzésen 341 gólt szerzett, amivel 33 évesen a világ egyik legjobb csatára.

Sokan azonban felvetik, hogy vajon a csatár ugyanúgy teljesítene-e a Bundesligán kívül, mint a német bajnokságban, azonban tekintve, hogy a Bajnokok Ligájában hogy teljesít, valószínűsíthető, hogy beleszokna a gólszerzésbe máshol is. 

Az FC Barcelona azon dolgozik, hogy lezárja az üzletet, azonban a Borussia megjelenése megkeverheti a kártyákat, a német sajtó szerint pedig jelentős beleszólása lehet az anyagi ügyekbe – írja a Fichajes.net

A dortmundiaknak utódot kell találni Erling Haaland helyére, aki a hírek szerint a Manchester City játékosa lesz a következő szezontól kezdve.