Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,48 Ft
Euró
386,74 Ft
Font
451,63 Ft
Bitcoin
66,561 $

Vasvári Vivien: „Örüljenek, hogy nem perelem be azokat, akik lehozták”

A híres modell és korábbi sportoló nagyon egyértelműen reagált a róla és kapcsolatáról megjelent cikkekre.

...svg content...Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vasvári Vivien megkérdőjelezhetetlenül az egyik legnagyobb hazai médiaszemélyiség, aki korábban sokat mutatott a magánéletéből. Azóta tudatosan megszűri ezeket a dolgokat, de ettől független még betekintést ad a kulisszák mögé.

Vivien remekül találta meg az egyensúlyt ebben a kérdésben, ami biztonságot ad számára, hiszen egyrészt kevesebbet pletykálnak róla, másrészt a rosszakarók kevésbé találnak rajat a fogást a különböző tartalmak láttán. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

Ugyanakkor ez még nem zárja ki azt, hogy ne lennének pletykák, és legutóbb igencsak furcsa hírek jelentek meg róla. Azt pletykálták, Vivien közel 2,5 év után szakíthatott a párjával, akivel rengeteg közös emléke van, és számtalan csodálatos helyre együtt utaztak el.

Bemutatták a bíróságon az ominózus, ámokfutó felvételt Johnny Deppről

Sokan felkapták a hírre a fejüket, többen nem értették a dolgot, hiszen Vivien semmit nem írt erről, mivel általában, ha van mondanivalója, akkor azt közli. Szerencsére most is gyorsan reagált az interneten terjedő pletykákra, és gyorsan tisztába tette a dolgokat.

Lapozó: 1 2

Oltásellenes szülők perelnek gyermekorvosokat Magyarországon

Riasztó mértékű az oltásellenes lobbi térhódítása Magyarországon.