Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Két hónap múlva érkezik Game Pass-re az egyik legígéretesebb játék

A Microsoft gaming részlege első napi megjelenéssel indíthatja a nyarat.

Xbox
Konzol/Videójátékok

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Az Xbox Game Pass több száz címmel rendelkezik, így kiváló választás lehet azok számára, akik nem szeretnének egy-egy játékért cserébe több tízezer forintot fizetni, helyette 4 ezer forintos havidíjért cserébe a legnépszerűbb alkotásokat is olcsón kipróbálhatják.

A szolgáltatás nem lenne sikeres első napi megjelenések nélkül, a szenzációs sorozat pedig tovább folytatódik, a redmondi óriáscég ugyanis bejelentette, június 21-én debütál Xbox One és Xbox Series X/S konzolokon a Shadowrun Trilogy: Console Edition. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A Paradox Interactive kiadó egy rövid előzetes keretében mutatta be az izometrikus RPG-t, amelyet a Game Pass-előfizetők abban a pillanatban játszhatnak, amint piacra dobták az alkotást.

A trilógia egyébként már elérhető a Steamen a Shadowrun Returns, a Shadowrun: Dragonfall – Director’s Cut és a Shadowrun Hong Kong játékokat tartalmazó csomagként.

Akik esetleg nem kívánják kiváltani a Game Passt, azok számára a játék konzolon is előrendelhető: a Paradox most 25 százalékos kedvezményt kínál, így a game 29,99 euróért beszerezhető.

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.