Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,568 $

45 milliárd forintnyi dollárt követelnek az FBI-tól Larry Nassar áldozatai

A Szövetségi Nyomozó Iroda nem vette komolyan a Nassar ellen felmerülő első vádakat.

...svg content...Lansing, 2018. január 24. Az ítéletet hallgatja a kiskorú sportolók szexuális zaklatásával vádolt Larry Nassar amerikai sportorvos (k) a Michigan állambeli Lansing bíróságán 2018. január 24-én. Az 54 éves Nassart, aki több mint két évtizeden át dolgozott a tornaszövetségnek és a Michigan Állami Egyetemnek, 40-tõl 175 év közötti börtönbüntetésre ítélték. A sportorvos 2017 decemberében gyermekpornó-fényképek birtoklása miatt 60 évig tartó börtönbüntetést kapott, amelynek letöltését januárban megkezdte. (MTI/EPA/Rena Laverty
Észak-Amerika

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Larry Nassar tizenhárom áldozata fejenként mintegy 10 millió dollárt követel az FBI-tól, azt állítva, hogy a hibás döntések miatt a sportorvos további bűncselekményeket követhetett el – közölték csütörtökön az érintettek ügyvédjei.

Az igazságügyi minisztérium főfelügyelője tavaly arra a következtetésre jutott, hogy az FBI alapvető hibákat követett el, amikor tudomást szerzett a Nassar elleni vádakról – írta meg az ESPN. Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

„Nagyon sok energiát fordítunk arra, hogy bátorítsuk a gyerekeket, hogy jelentkezzenek, ha bántalmazták őket” – mondta Jamie White ügyvéd.

„Az a tény, hogy az emberek a világ leghatalmasabb bűnüldöző szervéhez fordultak, és visszautasították őket, hatalmas pofonnak számít.”

A vád szerint az FBI nem foglalkozott azonnal a Nassar ellen még 2015-ben tett panaszokkal. Hónapokba telt, mire az ügynökök hivatalos vizsgálatot indítottak. Christopher Wray, az FBI igazgatója azt mondta, hogy „mélységesen sajnálja” a Nassar elleni vádemelés késlekedését és az ezzel okozott fájdalmat.

Nassart 2016 novemberében tartóztatták le a hatóságok, a Michigan Állami Egyetem sportorvosa, valamint az USA Gymnastics orvosa 175 éves börtönbüntetést kapott, amiért szexuálisan bántalmazott több száz női sportolót – köztük gyermekeket is.

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Jön Szoboszlai következő nagy meccse, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik mérkőzését is élőben adja a televízió, ami a Manchester City újabb pontvesztése miatt különösen fontos lehet.

Óriási híreket kaptak Szoboszlaiék a meccsük előtt

A Manchester City egyértelműen gödörbe került, jól bizonyítja mindezt az is, hogy két meccs óta nyeretetlenek.