Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Elfelejthetjük a Netflix jelszavak megosztását, jönnek helyettük a hirdetések

A Netflix szerint több mint százmillió háztartás használja valaki más fiókját, ám ennek hamarosan véget vethetnek.

...svg content...Twenty20
PC

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A streaming óriás az első negyedéves bevételi eredmények apropóján a részvényeseknek címzett levelében közölte, jelenleg több mint százmillió háztartás osztja meg egymás között a jelszavakat, így tetemes bevételtől esnek el.

A jelentés szerint a vállalat 2022-ben 221 millió aktív előfizetővel rendelkezik világszerte, ám ez a szám az előző négy hónaphoz képest gyakorlatilag semmit sem változott – írta a TNW. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Netflix kalkulációi alapján nagyjából 33 százalékkal többen vannak azok, akik fizethetnének, de nem teszik, helyette inkább mások felhasználói fiókját használják a sorozatok és filmek nézéséhez.

Mostantól azonban változni fognak a szabályok, köszönhetően az év elején bemutatott kísérleti programnak, melynek keretében 2,99 dolláros felárat számítottak fel azokra a fiókokra, amelyek háztartáson kívül is meg akarták osztani a belépési adataikat.

Egyelőre csupán Chilében, Costa Ricában és Peruban zajlik a funkció tesztelése, viszont az elkövetkező hónapokban az összes régióra kiterjeszthetik, így búcsút inthetünk a több accountról történő netflixezésnek.

Ha mi is azok közé tartozunk, akik eddig megosztották jelszavaikat ismerőseikkel vagy családtagjaikkal, a Netflix első körben figyelmeztetni fog minket, ha pedig ennek záros határidőn belül nem teszünk eleget, akkor pótdíj kifizetésére számíthatunk.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.