Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Hollywoodi szenzáció, újra együtt forgat a két hatalmas világsztár

Benc Affleck és Matt Damon egy nagyon érdekes sztorit dolgoznak fel, már alig várjuk a végeredményt.

...svg content...Fotó: Ben Affleck amerikai színész a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) című filmjének bemutatóján a New York-i Radio City Music Hallban 2016. március 20-án. (MTI/EPA/Peter Foley)
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A két Oscar-díjas amerikai színész és jó barát, Ben Affleck és Matt Damon újra közös filmen dolgozik, mely a Nike egykori marketingeséről, Sonny Vaccaróról fog szólni – értesült a The Hollywood Reporter.

 Az Amazon Studios, a Skydance Sports és a Mandalay Pictures közös, egyelőre cím nélküli produkcióját Affleck rendezi, írja, részt vesz a produceri munkákban, valamint szerepel is a filmben. Damon, amellett, hogy a főszereplőt alakítja, forgatókönyvíróként és producerként is közreműködik. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Affleck a Nike társalapítóját, Phil Knightot játssza a történetben, amelynek középpontjában a Michael Jordan kosaraslegendával való szerződéskötésért folytatott küzdelem áll.

Metzker Viki mellerős szettjével nem lehet betelni

Ez akkoriban, a nyolcvanas években lehetetlennek tűnt, de a szabadúszó sportcipőügynöknek köszönhetően a legjelentősebb együttműködés lett, ami sportmárka és sportoló között valaha létrejött. Ez a szerződés indította be sok milliárd dolláros modern sportcipőipart, és segített a sportipar felvirágoztatásában is.

(MTI)

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.