Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Vajna Timi szexi megjelenése a sivatagban, hihetetlenül jó teste van

Vajna Timi abszolúte topformában van, nem emlékszünk hasonlóra, hogy ennyire erős formát mutatott volna a korábbi években.

...svg content...Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vajna Timi hosszú ideje az egyik legismertebb hazai sztár, aminek sokszor nem tud örülni, mivel időről időre olyan cikkek jelennek meg róla, amikre kénytelen reagálni. Nem beszélve a támadásokról a közösségi médián keresztül, ami szintén fájdalmas tud lenni.

Sokan abszurd módon a mai napig megkérdőjelezik a gyászát, és ha boldog pillanatokat él meg, akkor kérdőre vonják. Timi rendszeresen megemlékezik a tragikus hirtelenséggel elhunyt férjéről, Andy Vajnáról, aki meghatározó személy volt számára. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Amikor valaki ennyire fontos számunkra, és még elköszönni sem tudunk tőle, még nagyobb ürességet érzünk magunkban. Azok, akik ezt nem élték át, nem tudhatják, hogy mekkora fájdalommal is jár ez.

Szexi fehérneműben három magyar sztár egymás mellett

Timi nyilván igyekszik boldog lenni, sokat van együtt a barátaival, és szórakozik, bulizik. Azt nem tudhatjuk, hogy mi játszódik le benne, de ő sem lehet mindig boldog, és tudjuk, hogy milyen nehéz időszak van mögötte.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.