Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,30 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
458,44 Ft
Bitcoin
63,868 $

Új nyitott világú játékon dolgozik a Ubisoft

Vadonatúj IP fejlesztésén ügyködhet a francia kiadó, legalábbis erre utaló nyomokat találtak az egyik álláshirdetésben.

Ubisoft
Konzol/Videójátékok

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Ubisoft úgy tűnik, a tavaly megjelent Far Cry 6 felemás sikerein felbuzdulva tovább szélesítheti portfólióját, mégpedig egy olyan játékkal, amely megnyithatja az utat egy teljesen új széria kibontakozása felé.

A Ubisoft Reflections stúdió weboldalára nemrégiben került fel egy álláshirdetés, melyben új vezető narratív tervezőt keresnek, aki egy eddig nem közölt szellemi termék megalkotásához nyújtana segítséget – szúrta ki a Gamerant magazin. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Bár a hirdetés rengeteg vállalati szakzsargont tartalmaz, amelyhez az álláskeresők már hozzászokhattak, azonban fontos információk is szerepelnek benne, így például a nyílt világú tervezést is megemlítik.

Egyelőre csak találgathatunk annak kapcsán, pontosan milyen irányba indulhat el a Ubisoft az új IP-vel: vajon egy akció-RPG-t kaphatunk majd, amely a manapság népszerű, Zeldához hasonló játékelemekkel rendelkezhet, netalán ismét érkezik egy FPS, amellyel megreformálhatják a piacot?

Ezekre a kérdésekre csak az elkövetkező hónapokban kaphatunk választ – már ha lesz rá alkalmunk, hiszen idén több nívós konferencia és élő bemutató is elmarad, ezért csakis a hivatalos online csatornákra hagyatkozhatunk.