Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,31 Ft
Euró
385,60 Ft
Font
448,61 Ft
Bitcoin
61,416 $

A Tesco bejelentette, keddenként olcsóbban vásárolhatnak a nyugdíjasok

Az áruház bejelentése szerint a nyugdíjas vásárlók 5 százalék kedvezményt kapnak keddenként a vásárlás végösszegéből, amennyiben használják a Clubcard kártyájukat.

Fotó: Unsplash
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Pálinkás Zsolt, a Tesco Magyarország vezérigazgatója osztotta meg, hogy ezzel a lépéssel a nyugdíjasokat szeretnék támogatni a háztartási kiadásokra fordítható pénz beosztásában, így április 19-től minden kedden 5 százalék kedvezményre jogosultak.

Ezt a Tesco Clubcard kártyájuk felhasználásával és a nyugdíjas igazolványuk felmutatásával tudják érvényesíteni, illetve a vásárlás végösszegéből vonják le a kedvezményt, amely maximum 9999 forint lehet egy vásárlás alkalmával – derül ki a Portfolio cikkéből. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

A vezérigazgató szerint a kedvezmény igénybevételével csökkenthetők az élelmiszerre fordítható kiadások, így a keddi napokon többet ér a vásárlók nyugdíja a Tescóban, amely több mint 2,5 millió embert érint az országban.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.