Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Ennyit nőttek az évek alatt Schobert Norbi gyermekei

Akkoriban még nagyon picik voltak, mára pedig kész felnőttekké váltak, Schobert Norbi nagyon büszke rájuk, ahogyan a legfiatalabb gyermekére is.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi évtizedek óta a média középpontjában van, sokáig csak őt támadták, majd szép lassan Rubint Rékát is megtalálták a rosszakarók. Azóta ő is rengeteg bántást kap az interneten, csoportok jöttek létre, ahol keményen osztják őket.

Sokan névvel és arccal vállalják ezen véleményüket, de nem ritka, amikor az utódok is bántást kapnak. Ezekre fel kellett készülniük, mivel a nyilvánosság előtt élik az életüket, aktívak a közösségi médiában. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Mindennek ára van, ahogyan ennek is, így jobb csak nagyon ritkán olvasniuk a negatív kommenteket, mert azok sokszor igencsak bántóak. Aki pedig erre nem áll készen lelkileg, sokat szenvedhet odabent.

Rúzsa Magdi interjút adott a három baba mellett: „Nagyon kemény”

Norbi gyermekei azonban állják a sarat, és folytatják a posztolásokat, emiatt nem fognak visszavenni. Megszűrik, hogy milyen kommentek jelennek meg az oldalaikon, és ez összességében így van rendjén.

Lapozó: 1 2

Hosszú Katinka nem hagyja magát, visszaszólt Shane Tusupnak

Hosszú Katinkát sem kell félteni, csípős formában szólt vissza az őt kritizáló Shane Tusupnak, aki most megkapta a magáét.