Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Hamarosan Magyarországon is megjelenik az elérhető árú Realme GT Neo3 csúcsmobil

A 150 W-os gyorstöltési támogatással ellátott készülék várhatóan április 29-én kerülhet a boltok polcaira.

...svg content...Realme
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A GSM Arena értesülései szerint első körben Ázsiában debütál a mobil, később viszont Európába is megérkezik, így Magyarországon is kapható lesz, ami jó hír azok számára, akik be szeretnének ruházni egy új okostelefonra.

A Realme GT Neo3-ról először az MWC 2022 konferencián kezdtek el pletykálni, majd nagyjából egy hónapba telt, mire Kínában hivatalosan piacra dobták. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A készülék 150 W-os gyorstöltéssel rendelkezik, ami jelenleg a leggyorsabb, ami telefonokban elérhető, ezenfelül egy 80 W-os opció is létezik, ami nagyobb akkumulátorkapacitással kecsegtet.

Nem csupán a gyorstöltés az egyetlen lenyűgöző tulajdonsága a Realme GT Neo3-nak, ugyanis Le Mans-tematikájú dizájnnal ruházták fel, melynek révén egészen egyedi külsőben pompázik.

Fotó Realme

Természetesen a belbecs is arányban van a külcsínnel: a készülék egy 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es képfrissítési frekvenciájú AMOLED kijelzőt, valamint egy 50 megapixeles főkamerát kapott, míg szoftverszinten Android 12 operációs rendszer biztosítja a gördülékeny működést.

A Realme GT Neo3 kezdőárát Kínában 315 eurónak megfelelő jüanban határozták meg, így elképzelhető, hogy adókkal és különböző plusz díjakkal számolva Magyarországon körülbelül 130-150 ezer forint környékén lesz megvásárolható.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.