Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

A Steam Deck vezeti a Steam heti eladási listáját

Meglepő módon nem egy konkrét játék, hanem a Valve saját fejlesztésű hordozható konzolja zárt az élen a múlt heti értékesítési rangsorban.

Steam
Konzol/Videójátékok

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A SteamDB adatbázisa alapján a Steam Deck továbbra is sikerterméknek számít, a heti értékesítések kapcsán ugyanis kiderült, a konzol toronymagasan az első helyen végzett a húsvéti ünnepek előtti napokban.

A masina olyan videójátékokat utasított maga mögé, mint például a manapság rendkívül népszerű Elden Ringet, a LEGO Star Wars: The Skylwarkers Sagát, valamint az új erőre kapó Sea of Thieves-et és a Call of Duty Black Ops III-at. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A SteamDB egyénként a játékokat bevétel szerint listázza, ezért érthető, miért kerülhetett ilyen könnyedén az első helyre a Steam Deck, bár azt is hozzá kell tenni, hogy a leszállítások növekedésével arányosan is kiemelendő a teljesítménye az AAA game-ekhez képest.

Az eszköz megjelenése óta egyébként már rengeteg szoftveres hibát javítottak, és több száz játékot tettek elérhetővé, nem mellesleg a felhasználók különböző operációs rendszereket is telepíthetnek rá, így gyakorlatilag egy olyan kézi konzolt kapnak, amellyel akár a hétköznapi feladataikat is könnyedén el tudják végezni.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.