Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Itt a várva várt teaser: Thor: Szerelem és mennydörgés (videó)

Azok akik már több mint izgatottak a Thor: Szerelem és mennydörgés című film miatt, most nagyon boldogok lehetnek, mert a Marvel kiadta az első komoly kedvcsinálót.

Fotó: YouTube/Marvel Entertainment
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Thor: Szerelem és mennydörgés lehet az év egyik legnagyobb durranása, amire már nem kell túl sokat várnunk. Hosszú évek óta a szuperhős filmek korát éljük, és ez még egy ideig biztosan így lesz.

Ugyan talán már nincs akkora hype ezen filmek körül, mint pár esztendővel ezelőtt, amikor igazán beindultak az események, még mindig sok millió rajongóval büszkélkedhetnek a stúdiók. Ez pedig súlyos dollármilliós bevételeket is jelent, mindamellett, hogy sok király filmet adtak már ki. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

A Thor igazi kedvenccé vált, akit a nők bálványa, Chris Hemsworth testesít meg, jobb színészt nem is találhattak volna a szerepre. Szerencsére még nem unta meg a dolgot, mert nehéz lenne pótolni, bár lennének tippjeink, kik lehetnének még jók Thor szerepében.

Napi cuki: ilyen csinosan indult meg locsolkodni Gáspár Laci és kisfia

Egyelőre ne rugaszkodjunk el ennyire, maradjunk a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmnél, ami idén júliusban jelenik meg, tehát egy kellemes strandolás után már mehetünk is a moziba levezetni, és valószínűleg nem fogunk csalódni.

Lapozó: 1 2