Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,911 $

Gabriela Spanic frizurát váltott, méghozzá nem akárhogyan, felismeritek?

Gabriela Spanic is egy igazi átalakulóművész, aki egy egészen váratlan frizurával rukkolt elő, de ez is remekül áll neki.

...svg content...Fotó: Instagram/Gabriela Spanic
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gabriela Spanic már több mint 2,2 millió követőt tudhat magáénak a közösségi médiában az Instagram oldalán. Ez nyilván anyagi szempontból sem másodlagos tényező, és valószínűleg jó páran vannak, akik Magyarországról követik.

Már a Dancing with the Stars előtt is sokan rajongtak érte a magyarok közül, hiszen a 90-es években igazi legendává vált. Emiatt is volt nagy húzás a TV2-től, hogy leszerződtette a DWS első és második évadára. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: újabb áldozat földi maradványaira bukkantak

Az első szezonban versenyzőként láthattuk a műsorban, méghozzá egészen a végéig, mert végül második lett Andrea Mangra oldalán. Azóta rengeteg minden történt, Tóth Andi például megnyerte a második szezont, szintén Mangra társaként.

Tolvai Reni egészen közelről mutatta meg klasszis fenékformáját

Spanic visszatért az eredeti munkájához, sorozatokban szerepel, fotózásokra jár, és közben időről időre átalakul. Kisfia természetesen mindennél fontosabb számára, aki ugyancsak itt volt vele Budapesten két évvel ezelőtt.

Lapozó: 1 2